Актор Євген Паперний переніс операцію: Сумська подякувала за допомогу Кличку

72-річний актор Євген Паперний переніс операцію
фото з відкритих джерел

У коментарях підписники Сумської цікавляться деталями допомоги

Акторка Ольга Сумська на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що її колишній чоловік та багаторічний партнер на сцені, 72-річний актор Євген Паперний переніс операцію. Сумська подякувала за допомогу очільнику Києва Віталію Кличку.

«Життя актора залежить від його залученості, професійного ритму, емоцій. Актор має бути на сцені. І звісно, найголовніше – це здоров’я! Ми сердечно дякуємо нашому меру, київському міському голові, Віталію Кличку за сприяння і допомогу для народного артиста України Євгена Паперного! Ми бажаємо Євгену Васильовичу, нашому незмінному керівникові театральної антрепризи якнайшвидшого одужання після проведеної операції! Бути добру і новим прем'єрам! Разом до перемоги», – написала Сумська.

У коментарях підписники Сумської поцікавилися деталями програми. Ольга відповіла, що йдеться про заміну суглобів для пенсіонерів за програмою «Здоров’я киян».

Ольга Сумська та Євген Паперний були одружені з 1987 по 1991 рік. 1990 року в них народилася дочка Антоніна. Після розлучення Ольга вийшла заміж за Віталія, а Євген одружився з кіномонтажером Тетяною. Донька Євгена Паперного від шлюбу з Сумською Антоніна проживає у РФ зі своїм чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем та двома спільними дітьми.

Читайте також: Київ з таємним візитом відвідала одна з найбагатших жінок світу: подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: