Друг Бена Аффлека заявив, що Джей Ло перетворила його життя на кошмар: Сваряться постійно

Зіркове подружжя під час перегляду чергового будинку
фото з відкритих джерел

Агенти з нерухомості вже божеволіють – подружжя втретє забирає заставу за вибраний будинок

Голлівудські зірки Дженніфер Лопес та Бен Аффлек ніяк не можуть вибрати новий будинок для своєї родини. Пошуки житла тривають з минулого літа. Про це пише американське видання The Insider.

Агенти з нерухомості вже божеволіють – подружжя втретє забирає заставу за вибраний будинок, постійно підвищуючи ставки. Все починалося з особняка за 50 млн. доларів. Тиждень тому ЗМІ повідомили, що Лопес і Аффлек знайшли для себе житло у Пасифік-Палісейдс (престижний район у Лос-Анджелесі на схилі гори Санта-Моніка). Проте будинок вартістю 64 млн доларів дуже швидко перестав подобатися Джей Ло.

«Вони сваряться постійно. Бен скаржиться, що його дружині неможливо догодити. Її прагнення до досконалості просто вбиває його. Йому вже набридли ці постійні перегляди нових і нових пропозицій. Бен прямо сказав Джей Ло, що він живе в якомусь кошмарі. Вибери, нарешті, будинок своєї мрії і купи його, сказав він», – стверджує один із друзів Аффлека.

The Insider припускає, що є і ще одна проблема – гроші. Особисті статки Лопес оцінюють приблизно в 400 млн доларів. Капітал Аффлека скромніший – 150 млн доларів. А Бен розуміє, що за новий будинок йому доведеться заплатити половину.

Читайте також: Київ з таємним візитом відвідала одна з найбагатших жінок світу: подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: