Зефірний тест. У соцмережах став вірусним незвичайний спосіб виміру пульсу

фото з відкритих джерел

Користувачів здивував оригінальний спосіб перевірити серцебиття за допомогою зубочистки та зефіру

У TikTok велику кількість переглядів набрав відеоролик вчительки початкових класів зі школи в США, де вона демонструє, як виміряти собі пульс за допомогою пари шматочків маршмеллоу і зубочистки. Відео з'явилося в акаунті жінки під ніком @libbymrichards.

@libbymrichards #pulse #thirdgrade #circulatorysystem #teachersoftiktok #teachersintheirfifties ♬ original sound

Ролик є частиною уроку одному з класів початкової американської школи – діти намагаються перевірити свій пульс з допомогою підручних коштів.

На відео вчителька Ліббі Річардс бере шматочок зефіру та насаджує його на зубочистку. Цю конструкцію вона ставить на зап'ястя школяра. Відразу після цього маршмеллоу почав рухатися з боку в бік під впливом струму крові. «Коли сказала дітям, що можеш перевірити пульс за допомогою лише маршмеллоу та зубочистки», – йдеться в повідомленні, яке супроводжує відео.

Ролик швидко завірусився – його переглянули та оцінили близько 3 млн користувачів інтернету. У коментарях люди пишуть, що самі спробували використати маршмеллоу для вимірювання серцебиття, хтось почав згадувати, яким лайфхакам для перевірки пульсу їх самих навчали у школі. Деякі батьки зізналися, що ніколи не чули про подібне, і обов'язково випробувають цей спосіб на своїх маленьких дітях, які ніяк не можуть намацати пульс.

Читайте також: Популярний блогер розкрив страшний діагноз Олега Винника

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: