Українка з найбільшими в світі вилицями похизувалася новими силіконовими грудьми

фото з відкритих джерел

Операцію блогерка робила в Туреччині

Власниця найбільших вилиць у світі, блогерка Анастасія Покрещук зважилася на чергову операцію. Українка збільшила груди та похизувалася результатами пластики на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анастасія (@justqueen8888)

Анастасія каже, що вже не вперше збільшує бюст. Жінка показала імпланти, які жили в її тілі раніше, та запевнила, що дуже їх любила, однак вирішила спробувати більший розмір. Блогерка побідкалася, що того розміру, про який вона мріяла, в клініці не виявилося, мовляв, такі треба замовляти додатково, тому вона погодилася на тей варіант, який їй запропонували лікарі. Тепер у неї стоять імпланти по 925 мілілітрів, а були, за її словами – 850.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анастасія (@justqueen8888)

«Показую обнову. Компресіонку зняла для відео. І сьогодні ходила на тростинну засмагу, заклеїла шви просто і все. Після операції минуло трохи менше трьох тижнів», –  розповіла на камеру Покрещук. Операція блогерка робила в Туреччині.

Раніше «Главком» писав, що Анастасія на своїй сторінці в соцмережі показала підписникам, як виглядала в 18 років – в тей час дівчина ще не робила пластичних операцій.

Читайте також: У мережі розкритикували супермодель Беллу Хадід за провокаційне фото у прозорому топі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: