Повністю оголена супермодель Белла Хадід викликала фурор у мережі

Белла Хадід – улюблениця світових дизайнерів
фото з відкритих джерел

Нещодавно супермодель відсвяткувала п'ять місяців тверезості на вечірці у Лас-Вегасі

Володарка титулу «найкраща модель 2022 року» Белла Хадід не з тих, хто бере участь виключно у класичних показах та фотосесіях. У її послужному списку багато креативних проектів. Чого тільки вартий перфоманс, коли на оголену Беллу Хадід «пошили» рідку сукню прямо на подіумі в Парижі. У 2020 пандемійному році модель взяла участь у фотопроекті Зої Гроссман: дівчата разом розробили концепцію та провели фотосесію дистанційно. Кадри художниця опублікувала лише зараз.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от zoey grossman (@zoeygrossman)

«Дякую моїй музі за два дні творчості та веселощів!» – написала Зої, супроводивши пост знімком Белли. На ньому модель повністю оголена позує на камеру, прикривши груди руками.

Раніше «Главком» писав, що Белла Хадід відсвяткувала п'ять місяців тверезості на вечірці у Лас-Вегасі. Улюблениця світових дизайнерів змогла подолати алкогольну залежність, через яку мала психологічні проблеми.

Також супермодель показала фігуру на пляжних знімках, однак фанатам дещо не сподобалося. Шанувальники моделі кинулися у коментарі до поста, проте аж ніяк не заради того, щоб похвалити супермодель за таке гарне тіло. Багато хто засудив Беллу за зайву худорлявість, а деякі підписники взагалі припустили, що зірка страждає на розлад харчової поведінки.

Читайте також: 55-річна Джулія Робертс кардинально змінила імідж – шанувальники у захваті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: