Колишній фронтмен Radish Бен Квеллер заявив про вбивство 16-річного сина

Бен Квеллер: Мій маленький хлопчик був на старті, а попереду у нього було таке велике життя
фото з відкритих джерел

За словами Квеллера, його син мрів стати музикантом та вже записав кілька пісень

Син американського музиканта Бена Квеллера Доріан Зев загинув у ДТП у 16 років. Про це ексучасник гурту Radish повідомив на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ben Kweller (@benkweller)

«Не може бути, щоб я це друкував, але це так. Наш син Доріан Зев Квеллер був убитий минулої ночі. Йому було лише 16, і він був справжньою легендою. Добра, ніжна душа, друг для всіх. Якщо ви його знали, ви знаєте. Ми ніколи не зможемо забути його, поки ми тут, на Землі», – йдеться в повідомленні.

За словами Квеллера, його син мрів стати музикантом та вже записав кілька пісень під ім'ям Зев. Підліток мав дати свій перший концерт через два тижні. Повідомляється, що у липні минулого року Доріан випустив дебютний сингл під назвою Parachute, а 24 лютого 2023 року – трек Hickeys.

«Будь ласка, збережіть його душу живою своїми спогадами та музикою, яку він створив. Доріан Зев писав і записував пісні щодня. Справжній поет із того самого дня, як він почав говорити. Тільки кілька його записів було випущено, але він був на шляху до слави і був схвильований своєю кар'єрою. Він мав стільки планів! Його перший виступ мав бути за два тижні на SXSW. У моєму останньому повідомленні з ним йшлося про продукти, які він хотів зробити. Мій маленький хлопчик був на старті, а попереду у нього було таке велике життя... Я гадки не маю, чому відбуваються такі речі. Ми в повному шоці і не знаємо, що на нас чекає в майбутньому. Ліззі, Джуда і я не уявляємо, як упоратися з цією катастрофою. Дякую за ваші молитви та підтримку, і ми просимо вибачення, якщо ми повільно відповідаємо на повідомлення», – написав музикант.

Бен Квеллер – співак та композитор. У 2015 році записав дует зі співачкою Селеною Гомес, а 2019-му відкривав стадіонні концерти Еда Ширана. Музикант одружений. Крім сина Доріана Зева, в нього є ще дочка та син.

Читайте також: Дантес гнівно звернувся до колег, які отримали дозвіл на виїзд за кордон і не повернулися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: