Перекрутили у м'ясорубці. Відому гонконгську модель жорстоко вбили її рідні

фото з відкритих джерел

Екс-чоловік Еббі Чой намагався залишити Гонконг на човні

У Гонконгу розслідують вбивство 28-річної відомої моделі Еббі Чой, яка зникла безвісти у середу, 22 лютого. За підозрою у злочині було затримано колишнього чоловіка жінки, його батьків та старшого брата передає CNA.

За словами поліцейських, у день зникнення за Чой заїхав старший брат її колишнього чоловіка, який працював у неї водієм, щоби відвезти модель за дочкою. Проте за дитиною дівчина не приїхала, тоді її оголосили у розшук.

Її колишній чоловік та його родина спочатку заплутували поліцейських та давали недостовірні відомості. Проте правоохоронцям вдалося знайти докази, що вказують на причетність колишніх родичів до зникнення. Спочатку поліцейські затримали колишніх свекра, свекруху та їхнього старшого сина. Наступного дня був затриманий і екс-чоловік Чой, який намагався залишити Гонконг на човні.

У ході слідства поліцейські вийшли на нещодавно орендований сімейством будинок, у якому знайшли людські останки. Поліція повідомила пресі, що в будівлі була виявлена м'ясорубка, на якій подрібнювалися частини тіла, а також дві каструлі з м'ясом, імовірно людським. У холодильнику орендованої квартири лежали ноги, а де знаходиться голова вбитої, поки що невідомо. Також у будинку знайшли довгі плащі, рукавички та маски. А ось меблі в кімнатах повністю були відсутні. Стіни були задрапіровані брезентом – мабуть, щоби розчленувати тіло, не залишаючи слідів.

На думку поліцейських, мотивом страшного злочину могли стати фінансові суперечки. Слідство вважає, що колишній свекр був незадоволений тим, як модель розпоряджається своїми активами – розкішною нерухомістю в елітному районі Гонконгу вартістю 100 мільйонів гонконгських доларів (понад 12 млн доларів США), яку вона планувала продати.

Читайте також: У співачки Мадонни помер рідний брат

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: