Снайперка Емеральд пожалілася на проблеми у своєму житті: Не бажаю нікому

фото з відкритих джерел

Після народження дочки у Емеральд виникли проблеми із вигодовуванням

Cнайперка полку спеціального призначення НПУ «Сафарі» Євгенія Емеральд, яка нещодавно вдруге стала матір'ю, пожалілася в соцмережі на проблеми після плогів.

Після народження дочки у Емеральд виникли проблеми із вигодовуванням. Лактостаз – це застій молока у молочних залозах. З такою проблемою часто стикаються мами після пологів. «Сподіваюся ще кілька днів, і я повернуся до нормального життя і до вас. Лактостаз. Не бажаю цього нікому! Будьте здорові. А я поки борюся», – написала Євгенія Емеральд в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

Раніше «Главком» писав, що в середині квітня Євгенія народила дівчинку. Під час пологів її підтримував чоловік – військовослужбовець Євген Стіпанюк. Емеральд заявила в соцмережі, що їй так сподобалося в пологовому, що вона хоче повернутися за ще однією дитиною.

Снайперка опублікувала в соцмережі знімки, зроблені у пологовому будинку, а також вдома. Євгенія каже, що її донька схожа на тата. Але ім'я дівчинки пара поки що вирішила тримати в секреті. А одному з фото родина зображена в повному складі – тато, мама, новонароджена донька та її старша сестричка – 10 річна Жасмін.

Читайте також: Дует Tvorchi вирушив потягом до Ліверпуля: як і хто проводжав на вокзалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: