Путіністу Міхалкову стало гірше: площа ураження легких збільшилася

Лікарі припускають, що здоров'я ура-патріота підкосив COVID-19
фото з відкритих джерел

Режисер перебуває у реанімації московської лікарні

Путіністу Микиті Міхалкову, якого на днях було госпіталізовано до лікарні, стало гірше. Нагадаємо, що у кремлівського пропагандиста виявили двосторонню полісегментарну пневмонію та інтоксикаційний синдром. Лікарі припускають, що здоров'я режисера підкосив COVID-19.

Міхалков, якому в жовтні 2022 року виповнилося 77 років, відомий ультраконсервативними та монархічними поглядами. Він скептично ставиться до існування коронавірусу і особливо до вакцинації від хвороби.

Режисер перебуває у реанімації московської лікарні. В російській пресі пишуть, що у Міхалкова виникли певні ускладнення. У актора є не лише проблеми із серцево-судинною системою, а й збільшується площа ураження легень. Стан режисера погіршився. Також у нього міг розвинутися інфаркт – режисер страждає на миготливу аритімію.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча Ксенія Собчак «поховала» Міхалкова. В одному зі своїх телеграм-каналів вона розмістила публікацію, в якій припустила, яке майбутнє чекає російську культуру без режисера: «Для Путіна Михалков і був культурою – від нього він отримував усі новини цієї сфери. Вся система побудована зараз під Микиту Сергійовича, у всіх сферах – близькі йому люди. Його відхід (сподіваюся пізніше, а не раніше) буде як смерть Сталіна для цієї галузі. Хто може зайняти це місце? Правильно – ніхто». У мережі зчинився галас серед ура-патріотів, Собчак відповіла їм гнівним повідомленням.

Читайте також: Родич Путіна позбавив Максима Галкіна російських нагород

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: