Олексій Вертинський вперше розповів про серйозну хворобу

Завдяки доньці актора та допомозі українців, йому вдалося встати на ноги
фото з відкритих джерел

Актор каже: «Розумію, що мене вже могло не бути»

Легенда українського кіно та театру актор Олексій Вертинський в інтервʼю ведучій Світлані Леонтьєвій для програми «Точка опори» розповів, як події в Україні вплинули на його здоровʼя та щиро зізнався, як мститься окупанту, не шкодуючи власних сил.

Олексій Вертинський запевняє – одразу відчув, що повномасштабне вторгнення триватиме не один день, а тому почуття злості, страху та помсти його охопили не на жарт.

«24 лютого я зрозумів, що більше в мене немає шансу існувати в своїй професії. Тоді ж я похоронив себе, як актора. І мене це страшенно розлютило! Я подумав: «Якщо вони позбавили мене моєї мрії, професії, того, що я випещував з самого дитинства – я маю помститися!» І весь цей час я те й роблю, що всіма силами мстю – допомагаю ЗСУ. Поки були гроші – їх слав, а потім всі сили спрямовував на благодійні концерти», – ділиться актор в ефірі телеканалу «Дом».

Проте пізніше актор відчув ще більшу втрату, ніж «непотрібність» професії. У червні, через кілька днів після вистави у Олексія Вертинського стався серцевий напад.

«Мені стало погано, але я вирішив не звертатись до лікарів, думав, що пройде саме собою. Але немає чого драматизувати… у мене розуму не вистачає. Я ніколи не йду до лікарів. За весь мій театральний шлях я одного разу не був на лікарняному, – розповідає артист. – І зараз би не пішов до лікарів. Мене донька «кинула» в машину і відвезла в лікарню, де одразу прооперували. Стан був критичний».

Саме завдяки доньці актора та допомозі українців, йому вдалося швидко пройти реабілітацію і встати на ноги. І навіть після заборони лікарів Олексій Вертинський знову виходить на сцену, адже глядачі, потребують цього.

«Ми зібрали необхідну суму на мою реабілітацію менше, ніж за добу. За що я неймовірно вдячний українцям! Але я не знав про те, що Ксюша оголосила збір коштів. Дізнався про це вже пізніше, а в той час мене на ношах тягали лікарнею… Зараз я розумію, що мене могло і не бути вже.  Дякую Богу і людям за це! Саме біда довела – наш народ найліпший, я в цьому жодним чином не сумнівався!» – розповів Олексій Вертинський.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: