Хворий на рак Пеле попрощався з родиною

фото з відкритих джерел

Його рідний клуб готується до церемонії прощання з легендарним футболістом

Стан здоров'я легенди світового футболу Пеле погіршився. Спортивний менеджер Френк Халід написав у соцмережі, що чемпіон світу програє у боротьбі з раком.

«Пеле, який перебуває у шпиталі, попрощався зі своєю сім'єю і друзями. Легенда футболу повільно програє битву з раком. Його родина каже, що стан погіршується дедалі більше», – написав Халід, посилаючись на сім'ю 82-річного бразильця. В лікарні журналістам відмовляються надавати офіційну інформацію про стан здоров'я Пеле.

Тим часом у соціальних мережах з'явилося відео, зняте на стадіоні бразильського «Сантоса», з якого можна зробити висновок, що клуб готується до церемонії прощання з легендарним футболістом. «Пеле ще живий, але «Сантос» уже готується до похорону. Клуб встановив на полі величезний намет, а також підготував велику золоту труну із зображеннями Пеле», – написав місцевий журналіст Мігель Анхель Веласкес.

Едсон Арантес до Насіменто (справжнє імя легенди) – єдиний футболіст, який тричі вигравав чемпіонат світу. За версією ФІФА є найкращим гравцем минулого століття.

Нагадаємо, в кінці листопада Пеле було госпіталізовано до Сан-Паулу. Пізніше з'явилася інформація, що легендарний бразильський футболіст не реагує на хіміотерапію і йому надається паліативна допомога, призначена для полегшення болю. Пізніше лікарі повідомили, що його стан стабілізувався.

Читайте також: Відома боллівудська акторка наклала на себе руки на знімальному майданчику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: