Голлівудське зіркове подружжя, яке має трьох дочок, нарешті розсекретило стать четвертої дитини

фото з відкритих джерел

У 35-річної Блейк Лайвлі та 45-річного Райана Рейнольдса є семирічна Джеймс, шестирічна Інес та трирічна Бетті

Голлівудські актори Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс, які стали в середині лютого батьками, та до цього часу тримали у таємниці стать дитини, нарешті зізналися, хто в них народився. Під час заходу Just For Laughs актор, зізнався, що у них із Блейк Лайвлі народилася четверта дочка.

«Ми назвали нашу дочку Cocaine Bear (назва американського фільму на прем'єрі якого дав інтерв'ю актор  – прим. ред.). Ми вибрали ім'я до того, як однойменний фільм був випущений, тому зараз ми судимося», – пожартував актор. Тим часом справжнє ім'я четвертої доньки знамените подружжя досі тримає в таємниці.

Раніше «Главком» писав, що акторка Блейк Лайвлі на своїй сторінці в Інстаграм поділилася фотографією, на якій вона вже без вагітного живота. В кадрі актриса позує разом із чоловіком Райаном Рейнольдсом та його матір'ю.  Про четверту вагітність Лайвлі стало відомо у вересні 2022 року: актриса з'явилася на 10th Annual Forbes Power Women's Summit у Лінкольн-центрі в Нью-Йорку в золотій міні-сукні, яка підкреслила чималий живіт. У 35-річної Блейк Лайвлі та 45-річного Райана Рейнольдса також є три дочки: семирічна Джеймс, шестирічна Інес та трирічна Бетті.

Раніше Раян Рейнольдс прокоментував вагітність своєї дружини і висловив сподівання, що у них знову народиться дівчинка: за словами актора, він уже звик виховувати дочок. «Це буде безумство! Ми дуже схвильовані. Я навіть ще не знаю, хлопчик це чи дівчинка. Тож подивимося», – сказав актор.

Читайте також: Тортом в обличчя. Брітні Спірс неадекватно привітала чоловіка з днем народження (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: