Джамалі викликали «швидку» перед виходом на сцену в Польщі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Виконавиця розповіла, що стало причиною її поганого самопочуття

Співачці Джамалі стало зле прямо перед благодійним виступом в Польщі. Виконавиця підозрює, що причиною її поганого самопочуття став перекус в аеропорту.

«За 15 хвилин до виходу було ось так. Думала, як зібратися. Зрозуміла, що можу тільки лежати. Було погано. З'їла вранці сніданок в аеропорту», – поділилася Джамала в Інстаграм знімками інциденту.

Артистці викликали «швидку», але лікарі з причин, про які артистка не пише, не змогли зробити їй укол. Співачка подякувала своїй команді, яка оперативно знайшла потрібні ліки та дала їх в правильній послідовності: «Лежала на унікальному дивані з коробок, іншого місця не було. Викликали швидку, вони поїхали. На жаль, укол зробити не вдалось».

Згодом співачці все ж вдалося вийти на сцену та заспівати перед аудиторією. «Ця подія довела мені ще раз, що миті та хвилини зустрічей зі своїми людьми є унікальними. На жаль, не зі всіма учасниками концерту встигнула зустрітися. Та найважливіше те, що в роковини повномасштабної війни українські та польські артисти об‘єдналися, щоб нагадати, що боротьба в Україні досі триває. Відбулась справжня єдність через мистецтво. Зібрали величезний зал в Жешуві. Дякую, Польща! Дякую кожному і кожній», – зазначила Джамала. Виконавиця поділилася фото з зірковими колегами – Надією Дорофєєвою та Настею Каменських.

Читайте також: Вайкуле на концерті в Ізраїлі засвітила на сцені прапор України, та Пугачову з Галкіним – в залі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: