Пообідав у ресторані та помер: який популярний делікатес є небезпечним для життя

Vibrio Vulnificus – морська бактерія, яка може заразити людей, які споживають сирі або недоварені молюски, або тих, хто плаває у тепліших прибережних водах із відкритою раною
фото з відкритих джерел

В Америці все більше зростають побоювання щодо смертельних бактерій, що поширюються ураганами

Мешканець Техасу, США, помер після того, як з'їв сирі устриці у ресторані. Про це пише FOX 26.

30-річний чоловік, ім’я якого, а також назва ресторану, у якому він їв, не розголошуються місцевими чиновниками охорони здоров'я, пообідав і був госпіталізований через два дні, де згодом помер. Відомо, що він мав серйозні проблеми зі здоров'ям.

«Він приймав деякі ліки, які спричинили у нього придушення імунітету», – розповів доктор Філіп Кейзер з медичного округу Галвестон, згідно з каналом ABC 13. У загиблого також були проблеми з печінкою.

«Насправді ми пішли до ресторану, де він їв, та дістали устриці з полиці. Вони мають бирки, тому ми можемо ідентифікувати партії, а штат фактично аналізує їх, щоб побачити, чи зможемо ми знайти помилку в конкретній партії устриць», – додав фахівець.

Причиною смерті американця стала Vibrio Vulnificus – морська бактерія, яка може заразити людей, які споживають сирі або недоварені молюски, або тих, хто плаває у тепліших прибережних водах із відкритою раною.

У липні бактерії забрали життя двох мешканців Коннектикуту: одного через відкриті рани у воді, іншого через вживання в їжу сирих заражених молюсків за межами штату.

Симптоми часто виникають протягом 24 год. Серед них нудота, блювання, діарея, запаморочення, сплутаність свідомості, лихоманка, мороз, почервоніння шкіри або висипання, пухирі, наповнені рідиною, і прискорене серцебиття.

До слова, експерти назвали три продукти для покращення роботи мозку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: