Найкраща подія в житті. Антоніо Бандерас вперше розповів, як вижив після серцевого нападу

Дружина Бандераса молодша за нього на 17 років
фото з відкритих джерел

Актор переосмислив життя після інфаркту

Голлівудський актор Антоніо Бандерас пережив серцевий напад у 2017 році, під час відпочинку з дружиною Ніколь Кемпел у швейцарських Альпах. Він відчув гострий біль у грудях, після чого його доставили до швейцарської клініки. Через шість років Антоніо вперше зважився розповісти, як він переосмислив своє життя після перенесеного ним нападу.

Виконавець головної ролі фільму «Маска Зорро» запевнив, що проблеми зі здоров'ям, з якими він зіткнувся, змінили його життя на краще. Він вважає, що це був переломний момент у його біографії. «Шість років тому у мене стався серцевий напад. Ймовірно, це була одна з найкращих подій у моєму житті. Наче я вдягнув окуляри і побачив те, що було справді важливим», – поділився Бандерас в інтерв'ю з журналом Radio Times.

Кінематографіст, який не вживав алкоголю, переосмислив свої пріоритети – він також кинув палити. «Куріння – одна з найбільших дурниць, які я коли-небудь робив у житті. Зрештою, мені пощастило, бо серцевий напад міг просто вбити мене», – розповів актор.

Бандерас запевнив, що повністю переосмислив свою кар'єру та змінив ставлення до неї після нападу. «Я повернувся до Іспанії і почав дивитися на своє професійне життя під іншим кутом. Я пов'язаний із цією професією особливим чином. Думаю, що це гарне послання було зроблено належним чином», – заявив він.

Актор зазначив, що з того часу, як у нього стався серцевий напад, він почав шукати в акторській професії лише задоволення та позитивні сторони, переставши турбуватися про щось інше. Раніше Антоніо подякував своїй дружині Нікольу Кемпелу за те, що вона врятувала йому життя, незважаючи на паніку: «Коли у мене з'явилися симптоми, Ніколь поклала мені під язик одну з цих пігулок аспірину, і це врятувало мені життя. Так у мене з'явився другий шанс, і з того часу деякі речі у моєму житті змінилися», – зізнався один із небагатьох іспанських акторів, якому вдалося підкорити Голлівуд.

Читайте також: Акторка «Сватів», що молиться на Путіна, зізналася, що має багато родичів в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: