Залужний поздоровив із днем народження друга та показав фото в молодості

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний
фото з відкритих джерел

Фото зроблене під час навчання майбутніх генералів в Одеському інституті Сухопутних військ

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний поздоровив з днем народження свого друга-генерала та показав, який вигляд мав у молодості.

«Анатолій Шевченко. Вітаю з Днем народження. Дякую за дружбу. Разом Переможемо», – йдеться у привітанні на адресу. Залужний разом з Шевченком навчався в Одеському інституті Сухопутних військ, який головком ЗСУ закінчив на рік пізніше. Судячи по форменому одягу на фото, майбутні генерали позують якраз під час проходження навчання у виші.

Залужний поздоровив із днем народження друга та показав фото в молодості фото 1

Бригадний генерал Анатолій Шевченко обіймає посаду начальника Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (з 2022 року). До цього очолював посаду заступника командувача Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Генерал Анатолій Шевченко
Генерал Анатолій Шевченко
24 ОМБр імені короля Данила/Facebook

До слова, у мережі оприлюднили фото головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в студентські роки. Світлина зроблена у той час, коли Залужний був студентом загальновійськового факультету Одеського вищого об’єднаного командного училища. Через 10 років після випуску з училища Залужний з золотою медаллю закінчив Національну Академію оборони України.

Також «Главком» показував фото головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, коли він ще був підполковником. Світлина оприлюднена після призначення Залужного на посаду командира 51-ї окремої бригади, якою він командував до 2012 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: