Українці показали своїх корів, які у спеку приймають водні процедури

фото: Facebook

Фотографії з корівками у воді стали популярними в інтернеті, викликавши хвилю сміху та позитивних коментарів

У соцмережі поширюються фотографії, де українці вирішили забезпечити комфорт і охолодження своїм господарським тваринам - коровам під час літньої спеки.

Вони організували для своїх корів освіжаючі водні процедури, і це не залишило байдужими користувачів соціальних мереж.

На фото видно, як тварини насолоджуються водними процедурами, а деякі з них навіть намагаються занурити голову повністю. 

Фотографії з корівками у воді стали популярними в інтернеті, викликавши хвилю сміху та позитивних коментарів.

Так користувачка Facebook поділилася яскравою світлиною, на якій видно, як корови плавають у ставку і запитала: «А ваші корівки плавають у спеку?».

Українці показали своїх корів, які у спеку приймають водні процедури фото 1

«Дуже красиво, усі зручності і вода, і трава. Тільки аби здоров'я було пасти корів. Я свою на цепу тримаю. Плавають, у нас ставок, причому замулений то заразом і грязьові ванни», – пишуть користувачі соцмережі.

Також публікація викликала несподівану реакцію, коли одна з користувачок соцмережі виразила своє незадоволення щодо водних процедур для корів. У своєму повідомленні вона написала: «В таких випадках позбудетесь корівок, а вони вас кормлять. Вода - це не радість для вим'я».

Раніше повідомлялося, що 67-річна Ганна Пліщинська із села Степова Долина, що на Миколаївщині самотужки розміновує поля, щоб корові було де пастися

Нагадаємо, пенсіонерка з Тернопільщини, син якої на фронті, спекла тисячу хлібин для військових (відео). Саме за випіканням хліба майже весь свій час проводить мати воїна із Золотого Потоку на Бучаччині Галина Вандяк. Жінка почала пекти хліб для наших захисників ще на початку повномасштабного вторгнення, коли її син Андрій вступив до лав ЗСУ. Вона випікала ароматні хлібини, а її невістка Надя займалася збором і відправленням передач на передову. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: