Користувачі соцмереж обговорюють новий імідж Зеленського

Уперше після повномасштабного вторгнення РФ президент України одягнений «розслаблено»
фото: скріншот

Президент замінив звичні футболки на чорну сорочку

Володимир Зеленський змінив образ під час свого звернення до українців 16 вересня. Президент з'явився у кадрі в чорній сорочці із двома розстебнутими ґудзиками, а не в одязі у мілітарі кольорах чи футболці як зазвичай. На це звернули увагу користувачі соцмереж.

Журналіст Олександр Мамзуренко у своєму Twitter звернув увагу на те, що вперше після повномасштабного вторгнення РФ президент України одягнений «розслаблено».

Користувачі соцмереж обговорюють новий імідж Зеленського фото 1

«Усюди він був одягнутий або в щось мілітарі кольорів, або в чорну футболку чи худі з гербом, або UNITED24. Здається, це вперше з початку повномасштабного, коли він вдягнутий настільки «розслаблено», – написав журналіст.

У новому зверненні Зеленський обрав чорну сорочку і розстебнув на ній два гудзики. Саме це надало образу «розслабленості», на що звернули увагу в соціальних мережах.

«Насправді швидше за все вирішили трохи відходити від мілітарі, бо це викликає роздратування на Заході навіть серед тих, хто нас підтримує. Постійно бачу коментарі до міжнародних візитів: типу якого чорта Зеленський знову в футболці, коли всі навколо в костюмах», – пише Олександр Мамзуренко.

Користувачі жваво обговорювали таку зміну образу та пропонували свої версії:

  • «Десь бачила в стрічці, що сьогодні день народження його матері, може після святкування записував»;
  • «Може чорна сорочка до дня Маріуполя?»;
  • «На вашу думку, це щось має означати?»;
  • «Причому: чорна, траурна сорочка. Я навіть не можу зрозуміти, добре це чи погано».

Користувачі помітили, що на відео президент не в звичайній чорній сорочці, а у одному з різновидів тактичної сорочки: «З вигляду матеріалу тканини і крою здається, що вона теж в сторону мілітарі, просто колір інший», «Це чорна сорочка мілітарі фірми. Емблема на лівому кармані».

Зазвичай Зеленський з'являється на публіці у схожих футболках кольору хакі з гербом чи прапором України. Президент також шанувальник оригінальних однотонних футболок із написом I'm Ukrainian.

Хтось почав шукати приховані знаки в новому вбранні президента. Проте вже в наступних зверненнях президент повернувся до «звичного» образу.

Раніше, ми повідомляли, які бренди носить Зеленський та хто підбирає йому гардероб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: