Святослав Вакарчук показав болючі фото з Ізюма

Співак Вакарчук показав, як відбудовують зруйнований окупантами Ізюм
фото: sviatoslav.vakarchuk (Instagram)

Святослав Вакарчук показав, який вигляд зараз має місто Ізюм

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук перебуває на Сході країни. Про це він повідомив у соцмережах, виклавши фото з Ізюма, що на Харківщині.

«Міст через Сіверський Донець. Ізюм. Другу добу на Сході. Буду потроху розповідати», – підписав фото Вакарчук.

Святослав Вакарчук показав фото з Ізюма
Святослав Вакарчук показав фото з Ізюма
фото: sviatoslav.vakarchuk (Instagram)

За спиною в співака на першому фото видно, що відбувається процес відновлення мосту. Також він показав зруйнований російськими ракетами будинок. У коментарях шанувальники музиканта сумують через те, що доводиться переживати українським містам.

  • «Біль»,
  • «Боже, як сумно бачити таке».
  • «Навіть не можу поставити серце під дописом, коли бачу таку трагедію і руйнування».
  • «Будьте обережні, ще має бути ваш грандіозний концерт на день нашої перемоги!», – пишуть шанувальники Вакарчука у коментарях.

Зазначимо, окупанти оголосили про вивід своїх військ з Ізюма Харківської області 10 вересня. Після деокупації Ізюму Харківської області у лісі виявили понад 400 могил. У місті також знайшли катівню окупантів. 

Раніше Святослав Вакарчук пригадав, як поет Сергій Жадан врятував його життя у Харкові. За словами Вакарчука, саме під час повномасштабної війни вони перебували у Харкові на Північній Салтівці, яку раніше окупанти жорстоко обстрілювали. Письменник стежив за тим, щоб артист не наступив на протипіхотну міну, виступаючи перед українськими захисниками.

Раніше Святослав Вакарчук – український музикант і громадський діяч, організував благодійний концерт у місті Одеса у Театрі музкомедії (ОАТМК ім. М. Водяного). Це був особливий захід, спрямований на підтримку ЗСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: