Оголена Алісія Сільверстоун з'явився на величезному плакаті у Нью-Йорку

Із одягу на акторці – лише шкіряні чоботи на ногах
фото з відкритих джерел

Акторка відома не лише своїми кіноролями, а й активною підтримкою зоозахисних організацій

На Таймс-сквер у Нью-Йорку з'явився величезний плакат, на якому зображена гола голлівудська зірка Алісія Сільверстоун. Із одягу на акторці – лише шкіряні чоботи на ногах. Відома американська актриса взяла участь у новій кампанії PETA – організації, яка веде боротьбу за права тварин. Це не перша зйомка актриси оголеною з метою закликати людей відмовитись від експлуатації тварин.

Зірка фільмів «Безголові», «Бетмен і Робін», «Вибух з минулого» згодна з PETA у тому, що виробництво виробів зі шкіри тварин не тільки є жорстокістю стосовно братів наших менших, але й дуже шкодить екології. Сьогодні на Заході активно пропагується виробництво шкіри із рослинної сировини. Стверджується, що воно в 10 разів безпечніше для довкілля.

Алісія Сільверстоун, відома не лише своїми кіноролями, а й активною підтримкою зоозахисних організацій. Пять років тому вона знялася у подібній фотосесії, щоб закликати людей відмовитись від використання вовни тварин. «Я скоріше ходитиму голою, ніж носити шерсть», – говорить слоган на плакаті з оголеною знаменитістю, що відображена на тлі зеленого лісу і з маскою вівці в руці.

Раніше діяльність PETA підтримували й інші світові знаменитості, серед яких співачка Пінк, Памела Андерсон, Наталі Портман, Єва Мендес та багато інших. Цікаво, що Сільверстоун співпрацює з PETA давно – організація навіть надавала Алісії титул найсексуальнішої вегетаріанки.

Читайте також: Стало відомо, як виглядає розкішний будинок, де принц Гаррі з дружиною знімали скандальний фільм

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: