На оголену Беллу Хадід «пошили» рідку сукню прямо на подіумі в Парижі (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На Тижні моди в Парижі у будівлі колишнього абатства XIII століття відбувся показ нової весняно-літньої колекції Coperni. Засновники французького бренду, Себастьєн Мейєр та Арно Вайан, влаштували для глядачів справжню виставу, в якій взяла участь Белла Хадід.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от British Vogue (@britishvogue)

На подіумі з'явилася практично оголена модель, на якій на публіці рідиною «пошили» сукню. Фахівці за допомогою спеціальних розпилювачів нанесли на тіло Белли Хадід розчин білого кольору. Через кілька хвилин рідина випарувалася і на тілі залишилася біла тканина, яка за формою вийшла, як стильна класична сукня.

Технологію розробили в компанії Fabrican: особлива рідина з бавовняних та синтетичних волокон, розведених у розчині полімеру, при контакті з тілом перетворюється на придатний для носіння матеріал. Повідомляється, що цей розчин абсолютно безпечний для шкіри і не викликає алергічних реакцій. Згодом таку сукню можна зняти, розчинити і за бажання знову надіти тим же способом, при цьому внісши зміни до його дизайну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от coperni (@coperni)

На сторінці бренда в Інстаграм опубліковані світлини, на яких відображено процес нанесення спрею на тіло моделі. «Дякую, Белло, за цей чарівний момент, який назавжди залишиться в наших думках і серцях. Дякую за довіру, любов і найприголомшливіше виконання. Ми так пишаємося тим, що створюємо все разом. Нічого із цього не було б можливо без Манеля Торреса та його таланту. Коли мода зустрічається з технологіями», – ідеться в публікації.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: