Нейромережа згенерувала людські образи героїв «Сімпсонів»

Одна з головних героїнь серіалу мама Мардж
фото з відкритих джерел

«Сімсони» – одне з найтриваліших телешоу в історії телебачення

Користувач порталу Bored Panda з нікнеймом Brodie Holbrook поділився згенерованими нейромережею зі штучним інтелектом (ІІ) Midjourney зображеннями героїв мультсеріалу «Сімпсони», якби вони були людьми.

Автор публікації зізнався, що не зміг «олюднити» всіх героїв «Сімпсонів», оскільки виникли деякі труднощі з генерацією. В коментарях йому пишуть: «Ми васрозуміємо, адже всього їх 457». Однак і те, що показав чоловік, вийшло напрочуд правдоподібно.

Раніше «Главком» писав, що за роки існування мультсеріалу в картині було зроблено безліч передбачень, які виявилися напрочуд точними. В одній з останніх серій мультсеріалу «Сімпсони» поховали російського агресора Путіна. Звуть героя, якого важко переплутати з кимось іншим, звати Кірк Ван Хутен. Згідно з сюжетом, він – батько кращого друга одного з головних героїв Барта.

«Сімпсони» – це анімаційне телешоу, прем'єра шоу відбулася в кінці 1989 року, і з того часу воно стало одним із найтриваліших телешоу в історії. Серіал розповідає про повсякденне життя сім'ї Сімпсонів, що складається з батька Гомера, матері Мардж, дітей Барта, Лізи та Меггі, а також їхніх друзів і сусідів у вигаданому місті Спрінгфілд. Серіал швидко став популярним завдяки дотепності, а також здатності поєднувати гумор із гострими соціальними коментарями. Він отримав безліч нагород, включаючи 34 премії «Еммі».

Читайте також: Сальма Хайєк у зухвалій позі знялася із напівголим знаменитим колегою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: