Модний тренд весни та літа: манікюр зірки «Барбі» Марго Роббі на «Оскарі»

До вишуканого образу Марго Роббі підібрала каблучку, масивний золотий браслет Fred Leighton і манікюр у колір дорогоцінного металу
фото з відкритих джерел

У акторки мигдалеподібна форма нігтів та карамельний відтінок покриття

Ні для кого не секрет, що червоні доріжки є показом мод, участь у якому беруть не тільки моделі, а й кінозірки. Так, на 96-й церемонії «Оскара» акторка «Барбі» Марго Роббі вбила двох зайців одразу – шикарною блискучою сукнею та особливим нюдовим манікюром, який пасуватиме під будь-який образ та стане трендом весни-літа.

На «Оскарі» акторка Марго Роббі постала перед камерами у чорній довгій блискучій сукні Versace з паєток та з дизайнерськими складочками на поясі. До образу вона підібрала каблучку, масивний золотий браслет Fred Leighton і манікюр у колір дорогоцінного металу. Карамельний колір не дуже популярний серед любителів манікюру, проте саме такі відтінки нині в моді. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Цей відтінок є ідеальним балансом між нюдовим і коричневим, що робить його чудовим для весняної та літньої погоди. Карамельний ідеально доповнив наряд Роббі й додав розкоші нігтям. 

Манікюр Марго Роббі
Манікюр Марго Роббі
фото з відкритих джерел

Таку красу акторці створила її постійна майстриня манікюру Бетіна Голдштейн, яка обрала для зірки мигдалеподібну форму і використала лак для нігтів Chanel карамельного кольору.

Нагадаємо, церемонія вручення премії «Оскар» відбулася у ніч з 10 на 11 березня у Лос-Анджелесі, США. Тоді український режисер Мстислав Чернов вперше за всю історію незалежності нашої держави отримав статуетку найвеличнішої кінопремії у номінації «Найкращий документальний фільм» за кінострічку «20 днів у Маріуполі».

Також читайте про найяскравіші образи кінозірок на червоній доріжці. Можна простежити, що цьогоріч акторки обрали нюдові та пастельні тони, які не впадають в очі. Навіть до червоної сукні було обрано молочний лак, як це зробила Ліза Коші.

Зауважимо, режисер стрічки «20 днів у Маріуполі» обрав особливий костюм для «Оскара» (фото). Кравці приховали всередині символічну деталь: на синій підкладці піджака жовтим написано слово «Свобода».

Нагадаємо, китайська акторка приголомшила вбранням від українського дизайнера на «Оскарі» (фото). Лія Льюїс обрала український бренд Lever Couture.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: