Ярош показав онучку-першокласницю Софійку (фото)

Ярош у перший день нового навчального року показав свою онучку-першокласницю

«Робимо все можливе і неможливе, щоб дітки жили у мирній процвітаючій державі»

Командувач Української добровольчої армії та екслідер «Правого сектора» Дмитро Ярош у перший день нового навчального року показав свою онучку-першокласницю Софію на шкільній лінійці.

Ярош написав у соцмережі: «Внучка Софійка пішла до першого класу! Робимо все можливе і неможливе, щоб Перемога була якнайшвидше, щоб українські дітки жили у мирній процвітаючій державі. З Днем знань, українці! Перемога буде за нами!».

На опублікованому знімку дівчинка позує на тлі інших школярів у квітчастій вишиванці та чорній спідниці. На її обличчі усмішка – мабуть, першокласниця задоволена тим, що пішла до школи.

Ярош показав онучку-першокласницю Софійку (фото) фото 1

У коментарях під постом українці привітали щасливого Дмитра Яроша, побажали внучці успіхів у навчанні та навіть помітили, що погляд дістався їй від діда.

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Ярош показав нове фото із донькою та онучками. На ньому він з онучками Софією та Олею, справа від нього розташувалася його молодша донька Іринка Верховень (Ярош). Зліва помічник Командувача УДА Роман Приходько, який нещодавно одружився з Анною Приходько.

Раніше Ярош показав своїх онуків. Він написав: «Донечки вислали фото онучків: Назарко, Устимко, Софійка, Олічка. Персоніфіковане, для мене, майбутнє України. І моє особисте…». Екслідер «Правого сектора»має сина Дмитра та двох вже заміжніх доньок – Анастасію Абрамів та Ірину Ярош, наразі у нього четверо онуків.

Читайте також: Разумков, В'ятрович та інші. Відомі українці показали яскраві фото зі школярами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: