Конкурс «Міс Принцеса України 2023» виграла красуня з Чернігова

фото: Олександра Зазимко/Instagram

Дівчина багато подорожує та ділиться фотографіями з різних країн

У Луцьку відбувся конкурс краси «Міс Принцеса України 2023» – за корону змагалися 13 красунь з усієї країни, проте здобути її вдалося моделі з Чернігова Олександрі Зазимко.

Miss Princess of the World – один із міжнародних конкурсів краси, а переможниця національного відбору має можливість представляти країну у фіналі. На своїй сторінці в Instagram Зазимко пише, що вона є професійною художньою гімнасткою, а також захоплюється хенд-мейдом ляльок.

У публікаціях дівчина показує фотографії з подорожей до Дубаю, Абу-Дабі, Мадриду, Барселони, Праги, Канн, Кіпру, Мальдівів та інших куточків світу. Крім того, дівчина брала участь у модному показі у рамках Каннського фестивалю минулого року.

В «історіях» переможниця конкурсу краси розповідає про війну в Україні, ділиться інформацією про збори та даними з новинних зведень.

Перший вихід конкурсанток був у сукнях з логотипом конкурсу, потім українки вийшли на сцену у футболках кольору хакі з тризубом на грудях. Також був конкурс купальників та інтелектуальне змагання, під час якого красуні відповідали на гострі запитання ведучих.

Крім того, конкурс передбачав благодійну складову, зокрема аукціон, виручені кошти з якого відправлять на потреби ЗСУ. За один тільки прапор України з автографом Залужного вдалося отримати 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, переможниця конкурсу «Міс Україна Всесвіт» 2021 року Анна Неплях показала результат своєї трансформації. За пів року дівчині вдалося схуднути на 12 кг. Цим вона поділилася на своїй Instagram-сторінці. Анна розповіла, що наважилася худнути, перш за все, через здоров'я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: