В Італії чоловік врятував дівчинку, яка випала з п'ятого поверху (фото)

Маттіа Агуцці, який врятував дитину
фото: chronist.it

Прем’єр-міністр Італії Мелоні подякувала Маттіа Агуцці та назвала його героєм

В Італії трирічна дитина випала із вікна п'ятого поверху. ЇЇ врятував 37-річний чоловік, який миттєвого зреагував і схопив дівчинку. Про це повідомляє CNN.

Маттіа Агуцці зазначає, що зі своєю дівчиною йшов до хлібної крамниці в центрі Турина. Близько 11 години ранку він почув крики про допомогу зі квартири на верхньому поверсі.

«Я вийшов зі своєю дівчиною купити хліба, і ми почули крики з будівлі, які привернули нашу увагу. Я почув крик чоловіка, який побачив маленьку дівчинку, що вилізла на карниз. Дівчинка продовжувала нахилятися все більше і перелізла через виступ, вона трималася тільки двома руками, а ноги були в повітрі», – пригадує рятівник.

Маттіа Агуцці кричав, щоб спробувати привернути увагу трирічної дитини, щоб вона більше не лізла, але коли зрозумів, що дитина його не чує виміряв напрямок дівчинки та став під нею.

В Італії чоловік врятував дівчинку, яка випала з п'ятого поверху (фото) фото 1
фото з відкритих джерел

«Я почав кричати їй, щоб вона не рухалася і повернулася всередину, але вона не чула. Коли я побачив, що вона падає, я став на її шляху, закрив очі і сподіваючись, що все буде добре, я заблокував її, пом'якшивши удар. Ми обоє впали на землю. Спочатку я не відчував жодних ознак життя, потім дитина заплакала, і я зітхнув з полегшенням», – зазначає чоловік.

Батьки дівчинки вийшли, щойно зрозуміли, що сталося. Тоді швидка допомога відвезла дівчинку до лікарні. Чоловік сказав, що батьки дитини були здивовані тим, що все пройшло добре.

Дехто закликав його віддати належне, а прем’єр-міністр Італії Мелоні подякувала Маттіа Агуцці та назвала його героєм. Однак чоловік наполягав, що він не герой і що його реакція була природною.

Італійська поліція розслідує причини інциденту.

Читайте також: Фанат Трампа набив собі тату з експрезидентом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: