Гайді Клум знялася оголеною для реклами реаліті-шоу

фото з відкритих джерел

Знімком модель поділилася у своїх соціальних мережах

Супермодель Гайді Клум знялася у новій рекламній кампанії п'ятого сезону шоу «Наступна топ-модель Німеччини». На знімку вона позує оголеною, прикрившись різнобарвним шовковим шарфом. Що ж, 49-річна супермодель славиться любов'ю до відвертих фотосетів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum)

Хайді Клум є ведучою, головним суддею та виконавчим продюсером шоу «Наступна топ-модель Німеччини», яке виходить в ефір з 2006 року. Знімком модель поділилася у своїх соціальних мережах.

У пості вона написала: «Я така схвильована – нарешті все починається знову! «Наступна топ-модель Німеччини» виходитиме з 16 лютого щочетверга о 20:15 на ProSieben.

Раніше «Главком» писав, що Гайді Клум з'явилася на вечірці у голій сукні від українського бренду. Відома німецька модель та телеведуча прийшла на прем'єру фільму «Аватар: Шлях води» у Лос-Анджелесі у розкішній напівпрозорій білій сукні із шифону. Видання Daily Mail вже встигло прокоментувати сміливий образ зірки, заявивши, що вона «мало що залишила для уяви». Відомо, що сріблясте вбрання увійшло до нової колекції української марки одягу Lever Couture.

У сукнях від бренду Lever Couture раніше з'являлися на публіці співачка Леді Гага (вона знімалася у ній в кліпі на пісню Hold My Hand, яка стала саундтреком до фільму «Топ Ган: Меверік»). Серед іменитих клієнтів бренду Lever Couture також американська актриса українського походження Міла Йовович. У їхній сукні вона з'явилася на гала-вечері в Каннах. А українська співачка Тіна Кароль знялася у такій сукні, як у Гайді, для Vogue. Зйомки проходили в Японії, куди артистка їздила, щоби взяти участь у показі колекції українського бренду Lever Couture.

Читайте також: Українські підлітки феєрично влетіли до півфіналу шоу America’s Got Talent

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: