Американка знайшла цікавий спосіб, щоб оплатити медичні рахунки (фото)

Лейсі Стіл зазначила, що має диплом медсестри, але ця професія їй не подобається
фото: layceesteele/Instagram

Лейсі Стіл почала продавати еротичні фото, щоб погасити борг

У тілі американської моделі 32-річної Лейсі Стіл лікарі виявили кілька доброякісних новоутворень. Жінка не мала грошей для операції, тому вирішила продавати еротичні фотографії в Інтернеті. Про це пише Daily Star.

За три місяці Лейсі Стіл зібрала половину необхідної суми. Решту покрила користуючись кредитом. Після операції жінка продовжила свою дільність та швидко виплатила свій борг у розмірі $90 тис.

Американка знайшла цікавий спосіб, щоб оплатити медичні рахунки (фото) фото 1
фото: layceesteele/Instagram

«Це просто божевілля, як склалося життя», – прокоментувала модель.

Лейсі Стіл зазначила, що має диплом медсестри, але ця професія їй не подобається.

«Я виконувала цю роботу протягом трьох років, заробляючи $60 тис. на рік. Це були довгі робочі години, 16-годинні зміни, відсутність балансу між роботою та особистим життям і багато смутку та хвороби навколо вас весь час», – каже жінка.

Американка зізналася, що «відчула полегшення» від того, що змогла погасити свій борг за шість місяців.

«Відчуття, що я більше не тягнусь за боргом – це неймовірно. Після того, як я захворіла, я був настільки впевнена, що втрачу все, над чим так важко працювала. Я справді була у відчаї, ламаючи свій мозок і шукаючи спосіб зберегти все разом. Я ніколи не думала, що у мене буде такий спосіб життя, яким я живу сьогодні», – розповідає модель.

Нагадаємо, що раніше жителька Великої Британії Джилліан Бейфорд виграла в лотерею $187,5 млн і незабаром розірвала стосунки із сім'єю, повідомляє The New York Post. За словами жінки, її рідні стали надто жадібними

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: