Зірка фільмів «Люди в чорному» записав зворушливе звернення до українців

Томмі Лі Джонс засудив російське вторгнення до України

Знаменитий американський актор Томмі Лі Джонс записав звернення до українців, яке доступне у Фейсбук фандрайзингової платформи UNITED24.

Артист засудив російське вторгнення до України: «Я глибоко захоплююсь вашою силою, мужністю і стійким опором цьому варварському вторгненню у вашу мирну країну. Ваша турбота одне про одного зворушила світ. Ви демонструєте світові силу любові. Ненависть на вашому порозі не затримається надовго. Їй не вижити. Хай благословить та береже вас Бог».

Томмі Лі Джонс за свою кар'єру отримав чотири номінації на премію Оскар, вигравши одну статуетку в 1994 році. Йому завжди вдавалися ролі правоохоронців, чи то федеральний маршал Семюел Джерард у «Втікачі» та його продовженні «Служителі закону», агент К у фільмах «Люди в чорному», колишній техаський рейнджер у серіалі «Самотній голуб» або шериф у стрічці «Старим тут не місце». У Томмі були і непогані ролі лиходіїв у картинах «В облогу» та «Бетмен назавжди». Він також зобразив на екрані реальних фігур: бізнесмена Говарда Х'юза, вбивцю Гері Гілмора, музичного менеджера Олівера Лінна та бейсболіста Тая Кобба.

Раніше «Главком» писав, що понад 30 світових зірок одночасно звернулися до українців зі словами підтримки.

Читайте також: Дантес гнівно звернувся до колег, які отримали дозвіл на виїзд за кордон і не повернулися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: