Зеленський поцілував дружину президента Литви: реакція першої леді розвеселила мережу

Зеленський поцілував дружину президента Литви на очах у дружини
фото: соцмережі

Користувачі соцмереж звернули увагу на те, що український лідер вітає дружину президента Литви поцілунками в щоку

Президент України Володимир Зеленський на саміт НАТО у Вільнюсі вирушив зі своєю дружиною Оленою Зеленською і користувачі в мережі не залишили поза увагою те, як пара поводиться на публіці.

Зокрема, Телеграм-канали звернули увагу на ситуацію, коли український лідер вітає дружину президента Литви Діану Непайте-Науседене не традиційним потисканням рук, а обіймами та поцілунками в щоку.

При цьому інтерес в українців викликав на вчинок президента, а реакція його дружини.

Зеленська спочатку здивовано дивилася на цю ситуацію, а потім погладила чоловіка по спині. Після цього подружжя взялося за руки, однак дружина президента України спочатку відкинула руку, але потім Володимир Зеленський знову взяв першу леді за руку. 

«Те відчуття коли українського чоловіка боїться 152 мільйони, але чоловік завжди боїться своєї жінки», «знову без сніданків буде», «Олена- українська жінка, чужого не треба і своє не віддасть», «заради України - це не зрада», – пишуть користувачі соцмереж.

Раніше повідомлялося, що перша леді України Олена Зеленська розповіла, що знову навчається та здобуває другу освіту. Жінка зазначила, що постійно змінює діяльність, аби «не стояти на місці». 

До слова, президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою 22 червня відвідав у Києві 11-й Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: