Телеведуча Надія Матвєєва отримала травму прямо під час зйомок (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Надія опублікувала відео, на якому їй допомагають зупинити кровотечу

Телеведуча каналу СТБ Надія Матвєєва отримала травму під час зйомок. Надія опублікувала на своїй сторінці в соцмережі відео, на якому їй допомагають зупинити кровотечу, а вже на іншому кадрі зафільмований її вихід в ефір. Рана на лобі Надії присутня, уважному глядачеві її буде видно, однак Матвєєва вирішила продовжувати роботу в кадрі.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Nadezhda Matveeva (@nadezhda_matveeva_nadya)

«Один день мого життя», – підписала відео Надія. Шанувальники пишуть телеведучій в коментарях: «Що трапилося? Нехай заживає!», «Надюша, все буде добре», «Бережіть себе!»

Раніше «Главком» писав, що Матвєєва потішила шанувальників смішними історіями про те, як готувалася до непростої зими. Телеведуча купила електричне простирадло, а коли в квартирі зникло світло майже на три доби, молилася на холодильник. «Якось у нас після обстрілів майже три доби не було світла. Ми сиділи у темряві, але – разом. І я подумала тоді: але ж у нас є газ, ми можемо зварити чи розігріти їжу, у нас є вода. Дай боже, щоб так і було, і у всіх, – розповідала телеведуча в інтерв’ю. – Ми аналізували – а якщо взагалі нічого не буде? Але у нас поруч є водойма, і бодай технічна вода вже буде».

«Коли ще тільки почали говорити, що зима буде важкою, я купила електричне простирадло. Це зараз дуже смішно. Зараз ми перебуваємо в ситуації, коли не знаємо, що і як буде. Так, треба бути готовими до всього, але це неможливо, – сміється телеведуча. – Ми живемо у квартирі. Був момент, коли ми думали купувати буржуйку. А потім почали думати – як її в невеличкій квартирі облаштувати, щоб не пошкодити стіни, куди має виходити чадний газ… Мені, наприклад, боязко ставити щось таке, що може вибухнути, загорітися, має бути облаштована протипожежна безпека на рівні. Тому поміркували – і все».

Читайте також: Ексдружина Меладзе заявила, що в зоні бойових дій в Україні перебуває найрідніший їй чоловік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: