Батько «маленького Арестовича» записав заспокійливе відео для українців

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

На ролик 3-річного Назара відреагував і Арестович: поширив це відео на своїй сторінці

Кілька місяців тому в мережі завірусилося відео з трирічним Назаром Будьком з Волині, в якому він, розсипавши по всій кухні борошно, заспокоює маму: «Не психуй!». Хлопчика вже прозвали «маленьким Арестовичем». А його батько Олег, захищає країну на фронті, теж записав заспокійливе відео для українців.

Ролик поширила 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого у своєму Фейсбук. У ролику тато Назара звертається до українців: «Не психуйте! Все буде добре, все буде Україна. Буде мир, виженемо ворога з нашої землі, все буде добре. Головне – не психувати».

Ролик, де маленький Назар розсипав борошно, а потім почав заспокоювати маму, поширила в тік-тоці подруга родини. Відео стало вірусним і набрало вже мільйони переглядів та тисячі коментарів. Мама Назара Ольга розповідала, що того дня готувала млинці. А потім син прийшов допомагати. Замурзаного Назара та кухню в борошні зняла для чоловіка, який зараз на фронті. А потім похвалилася цим відео й кумі. А донька подруги виклала ролик в інтернет. А на ранок жінки побачили, що відео набрало безліч переглядів. Зараз – уже понад вісім мільйонів. Цифра й далі зростає, а мережу заполонили меми з хештегом #непсихуй.

Відреагував навіть Олексій Арестович: оширив це відео на своїй сторінці. Підписав коротко: «А ось і зміна».

Читайте також: Кіркоров написав Зеленському листа в традиціях путінських методичок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: