У мережі з’явилося пропагандистське відео про іноземця, який знайшов секс в Росії

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Кремлівська пропаганда годує населення РФ огидними історіями

Російська пропаганда не припиняє вражати безглуздістю та продовжує придумувати люту дичину. У соціальних мережах з’явилося нове маніпулятивне відео про «загниваючий Захід». У ролику показують історію іноземця, якому нібито нав'язують чужі йому сексуальні цінності щодо вибору супутниці життя.

В ролику самотній англомовний чоловік намагається у новорічні свята знайти дівчину. Він звертається до Тіндеру – додатку для знайомств, однак щось йде не так: йому пропонують партнерів інших сексуальних орієнтацій. Чоловік прямує до клубу знайомств, де просить познайомити з «нормальною дівчиною», але його, як прописано в сценарії, не розуміють. Путінська пропаганда зі смаком змальовує одну з головних лякалок російських телеглядачів – в Європі живуть переважно геї, лесбіянки та особи середньої статі.

Тоді головний герой сідає на літак та прибуває до Москви, де його на ковзанці радісно зустрічають росіянки в кокошниках. В кінці він обіймається з однією з них, а на екрані з'являється повідомлення: «На Землі ще є місце, де ти можеш залишатися собою». Під кінець відео звучить російська пісня.

Судячи з коментарів під роликом, росіяни в захваті від побаченого. Пишуть, що краса та нормальність російських жінок – це настільки відоме в світі поняття, що «не треба рекламувати». А самі жінки кокетливо додають, що ще подумають чи варто їхати «в загниваючі Штати». Правда, якось невпевнено це пишуть та додають гору смайликів, ніби сподіваються, що іноземець з відео їх примітить.

Читайте також: Зібров розповів про теперішнє спілкування з Повалій, з якою дружив 28 років: Про одне жалкую

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: