Знаменитий мандрівник записав звернення українською за допомогою штучного інтелекту

фото з відкритих джерел

Беар Гріллз в кінці минулого року знімав в Україні документальний фільм про Зеленськог

Знаменитий британський мандрівник, телеведучий та письменник Беар Гріллз, найбільш відомий за програмою «Вижити за будь-яку ціну», записав звернення до україхнського народу. В другій частині відео журналіст заговорив українською мовою. В цьому йому допоміг штучний інтелект.  

«Мені складно навіть уявити, як важко зараз багатьом із тих, хто дивиться це відео. Я хочу сказати, що ми думаємо про вас щодня. І ваша мужність так сильно надихає мільйони людей по всьому світу! Ми так пишаємося, що попрацювали з багатьма класними українцями, щоб створити BecomingX Education – безкоштовну освітню платформу, яку ми запустимо для українців найближчими тижнями. Я розумію, що немає слів, які полегшать те, що ви наразі переживаєте. Але тримайте стрій, тому що ви сильні. Залишайтеся добрими, тому що ви і є добрими. І перш за все – не здавайтеся! Ви маєте той винятковий дух опору, яким ми всі пишаємося. Тримайтеся, не здавайтеся. І дякую вам!» – йдеться в повідомленні Ґріллз.

Раніше «Главком» писав, що Беар Гріллз в кінці минулого року знімав в Україні документальний фільм про Зеленського. Нині картина стартує на Discovery. Знаменитий ведучий розповів у шоу Good Morning Britain на британському телеканалі історію, яка сталася з ним під час зустрічі з президентом. Гріллз хотів пригостити Зеленського шоколадом, але службі безпеки це не сподобалося. Знаменитого мандрівника запідозрили в спробі отруїти Зеленського.

Читайте також: У мережі показали занедбану могилу Чапкіса на Байковому кладовищі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: