Скажені бабці із «Загону Путіна» відчитали Байдена через приїзд до Києва (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Пародист Юрій Великий зняв нову пародію на російську дійсність

Зірка студії «Квартал 95» Юрій Великий, який тішить шанувальникам гострими пародіями на реалії сьогодення, випустив нову роботу, в якій висміяв так званого «Загону Путіна» на візит до Києва президента США Джозефа Байдена.

Гуморист представив свою версію звернення групи істеричних пенсіонерок до американського лідера: «Ми довго терпіли, Байдене! Коли ти викрутив усі лампочки в нашому під'їзді, ми мовчали. Коли ти надулив величезну калюжу у нас у ліфті, ми терпіли. Тому що самі так робили неодноразово, коли не терпіли. Навіть коли ти, Джозефе, розібрав наш двірський туалет собі на дрова, ми і це проковтнули. Але коли ти приїхав до Києва, Байден, це вже остаточно переповнило чашу нашого терпіння! Як ти міг так вчинити? У нас не для того ракети закінчуються, щоб ти міг безпечно розгулювати Києвом зі своїм Зеленським!»

«Навіть наш всюдисущий... всюдисущий Путін не дозволяє собі таких вольностей. Хоча якби він захотів, він би сів у свій бункер і через пару годин уже був би там. Його в Україні всі давно вже чекають у будь-якому вигляді з розпростертими вінками. Навіщо ви шлете в Україну свої танки, якщо ми вже своїх туди прислали достатньо? Ти з ким це жарти задумав жартувати, екар ний бабайден? З нашою великою країною ядерно дірявою, ой, ядерною державою. Так і знай, Байдене, нічого в тебе не вийде. Вам нас не зламати. Тому що ми сильні духом. І навіть у цій помийній ямі ми сидітимемо з високо піднятою головою!», – виголошує найактивніша бабця.

«Загони Путіна» – це команда бабок родом із російського Краснодара. Складається вона з невеликої групи пенсіонерів, які є затятими шанувальниками диктатора РФ Володимира Путіна. Бабці записують крінжові відео, в яких на повному серйозі оглядають ситуації на міжнародній арені і критикують Захід.

Читайте також: Співак Alekseev заявив, що і надалі співатиме російською

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: