Зірка фільму «Серцеїдки» в день народження зважилася на відчайдушний крок та збурила мережу

Акторка опублікувала селфі без макіяжу
фото з відкритих джерел

Подібні пости вже давно стали трендом серед голлівудських знаменитостей

Зірка фільмів «Серцеїдки» та «Я знаю, що ви зробили минулого літа» відзначила 44-річчя. З цієї нагоди вона вийшла на зв'язок із передплатниками в соцмережі та опублікувала селфі без макіяжу.  

Зазначимо, що подібні пости вже давно стали трендом серед голлівудських знаменитостей: себе справжню вже встигли показати Алісса Мілано, Наомі Воттс і Селена Гомес. В коментарях шанувальники пишуть, що час для Дженніфер зупинився, вона така сама приваблива, як і з десяток років тому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt)

«Прокинулася о 4 ранку, і мені стало 44! – написала Лав Х'юїтт. – Я глибоко вдячна, благословенна, щаслива, іноді невпевнена в собі через старіння. Я мама трьох неймовірних дітей, одружена з найкрасивішим і приголомшливим чоловіком і справді схвильована тим, що приготував для нас цей рік. Я відчуваю магію у повітрі. Іду на роботу (з 2018 року акторка знімається у серіалі «911»). Дякую тобі, мамо, за те, що подарувала мені життя. Я так сильно сумую за тобою. Збираюся закінчити свою роботу, а вітання з днем народження пізніше».

Раніше «Главком» писав, що Сінді Кроуфорд показала, як виглядає в звичайному житті та шокувала шанульників. Супермодель у соцмережі опублікувала короткий ролик із сауни. У кадрі вона топлес грайливо закручує волосся, очевидно, намагаючись уявити, як би вона виглядала, якби вона мала чубчик. Реакція передплатників була, очевидно, не такою, на яку розраховувала модель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: