Син Майкла Дугласа вражений поїздкою до України (відео)

Майкл Дуглас із сином у Києві
фото з відкритих джерел

Голлівудський актор Майкл Дуглас відвідав Київ разом зі своїм сином Діланом для участі в четвертому Саміті перших леді та джентльменів

Син відомого оскароносного актора Майкла Дугласа Ділан розповів про свою подорож до Києва із зірковим батьком. Як відомо, минулого тижня Майкл Дуглас зненацька з'явився в українській столиці. 

«Цього тижня я мав можливість відвідати Україну. Це була пригода всього життя, і мій досвід дав мені відчуття щастя, що я живу у вільній і мирній країні. Я дуже багато хочу розповісти про свій досвід», – йдеться у дописі Ділана Дугласа в Instagram.

На відео, яке завантажив Ділан, можна побачити кадри з потягу «Укрзалізниці» та видатних місць Києва.

Дуглас-молодший показав пошкоджену військову техніку, автомобілі та будівлі. 

Нагадаємо, голлівудський актор Майкл Дуглас, який минулого тижня побував у Києві в рамках участі у Саміті перших леді та джентльменів, вирішив поділитися із своїми підписниками в Instagram враженням від відвідин столиці України. Актор розповів про те, наскільки його вразив Київ та українці.

Меморіальні місця, де українці вшановують пам’ять загиблих захисників у визвольній війні з Росією, старовинні храми та спілкування з людьми різного віку та роду занять, атмосфера мегаполіса з дивовижною архітектурою – все це увійшло до розповіді Майкла Дугласа, який побував у Києві зі своїм сином Діланом.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: