Американка зняла Tiktok про батька-письменника: і його книга стала бестселером

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Маргарет поділилася реакцією батька, коли книга стала популярною

Ллойд Річардс із американського Вермонта написав роман «Кам'яні діви» ще 11 років тому, але книга майже не продавалася. Все змінилося після того, як його дочка Маргарет зняла про нього ролик у Tiktok.

@stonemaidens It’s a beautifully written thriller on Amazon 🥹❤️ #stonemaidens #booktok #authorsoftiktok #thrillerbooks #books ♬ original sound - e

Ллойд працював юристом і виховував трьох дітей. Щоб закінчити свою книгу про серійних вбивць, йому знадобилися довгі 14 років. Більше десяти років він сподівався, що роман, який він так пристрасно і довго писав у проміжках між роботою та побутом, стане популярним. Маргарет бачила, з яким трепетом батько ставився до своєї книги, тому вона зняла на відео батька за роботою над книгою.

«Мій тато витратив 14 років на написання книги. І він щасливий, незважаючи на невеликі продажі. Але я б хотіла, щоб його робота стала популярнішою», – написала дівчина.

Відео Маргарет зібрало понад 40 мільйонів переглядів. Завдяки цьому продажі «Кам'яних дів» піднялися на вершину списку бестселерів Amazon. І навіть зараз книга Ллойда Річардса четверта серед найкращих.

«Кам'яні діви» були опубліковані у 2012 році. Книга є детективом про судового антрополога з ФБР, який стежить за серійним убивцею. Роман отримав п'ятизірковий рейтинг на Amazon, і зараз Ллойд працює над продовженням.

@stonemaidens you all are amazing! Life can be hard and then it can be wonderful suddenly (still crying) #stonemaidens ♬ original sound - lloyd

Маргарет поділилася і реакцією свого батька, коли книга стала популярною. Чоловік дуже розчулився і подякував усім. Він зазначив, що не розуміє, як влаштований Tiktok, але він був зворушений до глибини душі. Витираючи сльози, Річардс сказав, що зараз, нарешті, може відпочити, натякаючи, що його мрія здійснилася.

Схожий випадок стався і з письменницею-початківцем Челсі Беннінг. Вона поскаржилася у твіттері, що на презентацію її першої книги «Про корони та легенди» прийшли лише двоє друзів. Письменники Стівен Кінг, Маргарет Етвуд та Ніл Гейман помітили пост та підтримали американку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: