Знаменитого мандрівника Гріллза запідозрили в спробі отруїти Зеленського

Під час зустрічі в Києві
фото з відкритих джерел

Беар Гріллс під час зустрічі з президентом хотів пригостити його шоколадом, однак охороні це не сподобалося

Знаменитий британський мандрівник, телеведучий та письменник Беар Гріллз, найбільш відомий за програмою «Вижити за будь-яку ціну», в кінці минулого року знімав в Україні документальний фільм про Зеленського. Нині картина стартує на Discovery.

Знаменитий ведучий розповів у шоу Good Morning Britain на британському каналі історію, яка сталася з ним під час зустрічі з президентом. Про цей випадок написало видання The Telegraph. Беар Гріллс хотів пригостити Зеленського шоколадом, але службі безпеки це не сподобалося.

На думку Гріллза, вони побоювалися, що він «може отруїти Зеленського». За словами ведучого, він із розумінням відреагував на таку ситуацію. Однак додав, що Барак Обама прийняв від нього під час бесіди частування у вигляді шматочків лосося, спійманого на Алясці. Гріллс свого часу робив інтерв'ю з президентом США Бараком Обамою та прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді, проте поїздка до країни у війни, за його словами, – це унікальний досвід.

«Цей фільм не лише про зустріч Беара з президентом, а про його подорож до Києва та про те, що він бачить по дорозі. Під час своєї подорожі він зустрінеться з українцями, які намагаються вистояти і пережити цю війну, а завдання Гріллза – зрозуміти, що таке для них життя»,  – сказано в описі фільму на Discovery.

Читайте також: Принц Гаррі таємно прилетів із США до Британії та образив репортера

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: