Понад 30 світових зірок звернулися до українців у роковини повномасштабного вторгнення

До українців звернулися понад 30 зірок, зокрема учасники гурту Imagine Dragons
фото: скріншот

Зірки підтримують українців у боротьбі проти російської агресії

24 лютого понад 30 світових зірок звернулися до українців зі словами підтримки у другу річницю повномасштабної війни. Про це повідомляє United 24.

На опублікованому відео зірки підтримують українців у боротьбі проти агресії РФ, деякі з них говорять українською «Слава Україні!».

«Дякуємо кожному, хто був з Україною впродовж цих двох років. Дякуємо кожному, хто залишається з нами», – пише United 24.

До українців зі словами підтримки звернулись учасники гурту Imagine Dragons, лідер U2 Боно, Лаурі Юльонен та музиканти Бред Пейслі та Олівер Сайкс.

На відео з'явилися акторки Кетрін Винник, Іванна Сахно, Габріель Картеріс, Катрін Денев, Гіларі Свенк, Емма Томпсон та актори Міша Коллінз, Роберт Де Ніро, Марк Стронг, Кевін Бейкон, П'єр Рішар, Вігго Мортенсен, Лієв Шрайбер, Марк Гемілл, Джаред Падалекі, Стівен Фрай.

Відео записали філософи Бернар-Анрі Леві та Френсіс Фукуяма, підприємець Річард Бренсон, астронавт Скотт Келлі, Герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, засновник WCK Хосе Андрес, лауреат Нобелівської премії Пол Нерс, а також режисери Агнешка Голланд, Мішель Азанавічус.

«Україна захищає не лише себе, але й Європу та Захід загалом», – сказав Бернар-Анрі Леві.

Слова підтримки і любові до України висловили українські зірки спорту: президент УАФ Андрій Шевченко, тенісистка Еліна Світоліна, боксер Олександр Усик, футболіст Олександр Зінченко.

Нагадаємо, у другу річницю повномасштабного вторгнення Росії до України король Чарльз III звернувся до українців і висловив їм свою підтримку.

Як повідомлялося, у рамках всесвітньої ініціативи щодо солідарності з Україною, присвяченої другій річниці опору українського народу російській агресії, в столиці Болгарії Софії пройшли заходи під назвою «Україна: Два роки боротьби за життя, свободу та демократію! Два роки разом і до перемоги України».

Раніше у Кишиневі пройшла демонстрація на честь другої річниці повномасштабного вторгнення Росії до України 24 лютого. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: