Американська співачка оскандалилася через худі з прапором РФ: як вона за це поплатилася

Лаура Перґоліцці здивувала фото у худі з прапором країни-агресорки, оскільки вже неодноразово висловлювала підтримку Україні
фото: iamlpofficial/Instagram

Вчинок співачки призвів до скасування її концерту у Литві

Американська співачка Лаура Перґоліцці, більш відома як LP, потрапила в гучний скандал з подарунком від російських шанувальників. Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона похвалилася худі із зображенням корабля в кольорах прапора країни-агресорки з написом «Russia official», за що невдовзі поплатилася.

Вчинок LP дуже обурив інтернет-користувачів – вони нагадали співачці, що вона прославляє РФ, яка вторглася на територію України, руйнує міста і села та вбиває невинних людей. Тому Лаура швидко видалила відео і спробувала вибачитися за свій вчинок.

«Я дуже пишаюся і вдячна кожному своєму фанату по всьому світу. І я знаю безліч українських біженців. Я б хотіла сказати українським прихильникам, як багато я вас підтримую і завжди підтримувала. Я люблю вас і сподіваюся побачити найближчими тижнями. Дякую, що підтримуєте мене багато років. Не можу дочекатися зустрітися з вами», – заявила вона.

Сьогодні, 27 лютого, каунаська «Жальгіріс Арена» повідомила про скасування концерту співачки. «Після підтвердження фактів ми разом з організаторами заходу – Medusa Concert – прийняли спільне рішення про відміну концерту. Цим рішенням ми хочемо звернути увагу як LP, так і інших артистів, які планують заходи в Литві, що ми не потерпимо повідомлень на підтримку країни-агресора», - сказав керівник відділу організації заходів «Жальгіріс Арени» Мантас Ведрікас.

Варто додати, що співачка LP почала свою кар'єру у 2001 році. Тоді вона представила свій дебютний альбом «Heart-ShapedScar» та писала пісні для відомих виконавців, зокрема для Ріанни та Крістіни Агілери. У вересні 2015 року вийшла композиція «Lost on You», яка принесла їй популярність – сингл зайняв першу позицію у хіт-парадах Франції, Бельгії, Польщі, Греції та Ізраїлю.

Лаура Перґоліцці на одному зі своїх концертів висловила підтримку нашій країні – вона на сцені підняла синьо-жовтий прапор і зізналася в любові до України: «Я люблю тебе, відважна Україно». Співачка не вперше висловлювала солідарність українському народу. Раніше вона говорила про те, що її улюблена частина України – люди.

Нагадаємо, український бренд одягу звинуватив 18-річну блогерку Машу Полякову, старшу доньку відомої української співачки Олі Полякової в крадіжці їхнього одягу на майже 8 тис грн. Магазин нібито в серпні минулого року домовився з дівчиною про рекламу, передав їй одяг, але реклами так і не дочекався.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: