Музиканти Kalush Orchestra переспівали вірусний хіт «Парова машина»

фото з відкритих джерел

Пісню вже назвали хітом 2023 року

Автентична пісня «Парова машина», виконана Яриною Квасній із Івано-Франківської області, продовжує збирати мільйони переглядів у ТікТок. Пісню вже назвали хітом 2023 року і щодня просять авторку записати повну версію композиції.

@cpd.gov.ua #паровамашина #музиченькимоїзаграйтемені #українськийтікток #україна🇺🇦 #путінхуйло🔴⚫🇺🇦 #рек #цпд ♬ Парова машина remix Будчук - Центр протидії дезінформації

Аудіозапис почали активно використовувати в інших відео, а також переспівувати пісню на свій лад. Наприклад, Центр протидії дезінформації опублікував відео, як під композицію танцюють воїни ЗСУ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KALUSH (@kalush.official)

Тим часом музиканти Kalush Orchestra – Sasha Tab та Тимофій Музичук – переспівали вірусний хіт та опублікували відео виконання своєї версії пісні в Інстаграм. До слова, в одному з нещодавніх інтерв'ю Ярина, на запитання, чи робили їй ділові пропозиції, відповіла, що заспівати разом «Парову машину» пропонував саме український реп-гурт, переможець Євробачення-2022 Kalush. Відмовилась, бо вважає, що це не та пісня, яку потрібно записувати та перероблювати. 

Раніше «Главком» писав, що відомо про зірку TikTok Ярину Квасній, пісня якої «розриває» мережу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: