Комік Юрій Великий спародіював реакцію Путіна на новину про ордер з Гааги

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Диктатор, якого зіграв Великий, одразу зв'язався зі своїми двійниками

Зірка студії «Квартал 95» Юрій Великий зняв чергову пародію на реалії сьогодення. У своїй новій роботі комік показав реакцію Путіна на новину про те, що його можуть арештувати та судити в Гаазі.

Диктатор, якого зіграв Великий, зв'язався зі своїми двійниками, щоб вирішити, хто з них опиниться на лаві підсудних. За сценарієм Путіну організвували відеозв'язок із чотирма різними «клонами»: похмурим, веселим, кашлюном і мовчуном. Диктатор пропонує комусь із них вирушити на «відпочинок до Європи». Однак ті вже знають про ордер на арешт.

«Похмурий» каже, що не може їхати, бо ніхто не зможе «з кислою міною» зустрічатися з матерями загиблих окупантів. «Веселий» припускає, що позитивний Путін на лаві підсудних може спричинити підозру. «Кашлюн» і «Мовчазний» теж знаходять причини не залишати РФ.

Тоді кремлівський диктатор вирішує відкласти цю ідею: «Тоді поки сидимо рівно і не рипаємося. А я зараз зателефоную Шойгу і дізнаюся, чи зможемо ми цю Гаагу за три дні взяти. Може тоді всі разом туди й поїдемо. Як то кажуть, всі там будемо», – підсумував агресор.

Читайте також: Леся Нікітюк поділилася щемливою історію евакуації однієї української сім’ї

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: