Ентоні Хопкінс звернувся до фанатів: Сьогодні алкоголік у зав'язці святкує 47 років тверезості

Артист записав традиційне відеозвернення
фото з відкритих джерел

Актор продовжує добру традицію новорічних звернень до шанувальників

84-річний актор Ентоні Хопкінс вчергове привітав шанувальників з Новим роком. У домашній обстановці артист записав традиційне відеозвернення, де також поділився особистим досягненням – рівно 47 років тому він зав'язав з алкоголем.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

«Всім привіт! Я хочу привітати вас усіх із Новим роком і ще хочу сказати, що сьогодні я святкую рівно 47 років тверезості, – розповів Хопкінс. – Я алкоголік у зав'язці і я знаю, що серед вас багато людей, які зараз борються із цією залежністю. Я хочу сказати вам, будьте добрішими до себе, пишайтеся собою. Я розумію, що ви зараз проходите. 47 років тому я був у повному розпачі, був на межі смерті, доки не визнав, що зі мною щось не так. Я зрозумів, що мій тяжкий фізичний та психічний стан – це алкоголізм, він самий.

Актор підбадьорив усіх, хто бореться із залежністю та дав кілька корисних порад.

«Я знаю, як принизливо визнавати це, але визнати треба. Не слухайте тих, хто знущається чи глузує з вашої залежності. Не слухайте їх. Не соромтеся себе. Пишаєтесь собою, ви визнали проблему. Зверніться за допомогою, поговоріть про це з кимось, кому довіряєте, кого поважаєте, – сказав він. – Пройдіть 20-ступінчасту програму лікування залежності, вона найефективніша і є у всьому світі та скрізь однакова. Ви навіть не уявляєте, як зміниться ваше життя. Але не давайте нікому вибити вас із колії, підтримуйте себе. Будьте, будь ласка, до себе добрішими. Пишайтеся собою, як я пишаюся вами».

Нагадаємо, що Ентоні Хопкінс вважається одною з легенд Голлівуду. На його рахунку два «Оскари» та ще десяток престижних кінонагород.

Читайте також: Моніка Беллуччі з'явилася на обкладинці журналу в абсолютно прозорій блузі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: