Дружина Скічка показала в соцмережі найщасливійший день свого життя

Весілля пара святкувала у Грузії
фото з відкритих джерел

Єлизавета Юрушева привітала чоловіка з п'ятиріччям їх шлюбу

Бізнеследі Єлизавета Юрушева та колишній голова Черкаської обласної державної адміністрації, а нині – радник голови Черкаської обласної військової адміністрації Олександр Скічко відзначили п'ятиріччя шлюбу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva🇺🇦 (@elizaveta.yurusheva)

«Рівно п'ять років тому у мене був один із найщасливіших днів у житті – я вийшла заміж за чоловіка моєї мрії. Сьогодні я хочу вкотре сказати спасибі, що ти є, що ти з'явився в моєму житті і перетворив його на казку, про якою я завжди мріяла», – написала Ліза.

Також Юрушева додала, що готова щодня говорити Скічку «так», бо «через п'ять років нічого не змінилося». Також бізнеследі на своїй сторінці в соцмережі оприлюднилафото зі свого весілля.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva🇺🇦 (@elizaveta.yurusheva)

Раніше «Главком» писав, що Єлизавета Юрушева з початку повномасштабного вторгнення перебувала із двома дітьми за кордоном. Там народила і третю дитину – дівчинку Ганну. Зараз Єлизавета разом із дітьми (у Юрушевої є син Даніель та дочка Наталя від попередніх стосунків) продовжують жити в Європі, а Олександр – в Україні. Юрушева написала в соцмережі дуже емоційний пост про те, як їй далися непрості місяці розлуки з чоловіком.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: