Лобода дала велике інтерв'ю російській журналістці: Я була артистом номер один у Росії

Світлана Лобода
фото з відкритих джерел

Співачка картає себе за байдужість: Я дуже помилялася

Співачка Світлана Лобода, яка до початку війни активно будувала своє співоче життя в Росії, а  в після лютневих подій стала на бік України та виїхала з Росії, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій, яку нещодавно визнали іноагентом в РФ.

«Я дуже помилялася, я дуже винна, що я була байдужа і не цікавилася тим, що відбувалося в моїй країні. Я зараз бачу, що все однозначно: є війна в моїй країні, я її відчула на собі, на своїх рідних. І тепер моя позиція не може бути іншою. Вона на боці моєї країни, моєї родини, моєї батьківщини, моєї команди, людей, яких я люблю, за яких у мене дуже болить душа та серце», – зізналася Лобода.

«Багато моїх шанувальників з Росії кажуть мені, що я їх залишила. Я українка, я люблю свій рід, свою родину. Я могла спокійно перебувати в Росії. Але я усвідомлено розуміла, що з перших днів війни я буду зі своєю країною до кінця. Як я могла залишитися в Росії, виходити на сцену, співати та посміхатися, коли в моїй країні таке горе? Я була артистом номер один у Росії. Але я не можу піти на угоду зі своєю совістю. Я хочу залишитися людиною, в людській подобі. Я не хочу, щоб мені перед собою було соромно», – додала співачка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: