Урвався терпець. Принц Чарльз готує позов проти Меган Маркл

Принц Чарльз
фото з відкритих джерел

Принца Чарльза дуже засмутили слова невістки в інтерв'ю 

Інтерв'ю Меган Маркл журналу The Cut, яке вийшло на днях, стало однією з обговорюваних тем у світовій пресі і в соцмережах. Як повідомляє видання Page Six, посилаючись на інсайдерів, у палаці нові одкровення Меган викликали негативну реакцію.

В інтерв'ю герцогиня Сассекська знову зробила низку резонансних заяв. У розмові Меган заявила, що вони з принцом Гаррі були щасливі залишити Велику Британію, оскільки своїм існуванням вони порушували динаміку ієрархії. І розповіла, що внаслідок уникнення обов'язків старших членів королівської родини, принц Гаррі зізнався їй, що він «втратив» батька. Співрозмовник Page Six зізнався, що був шокований коментарями Маркл про «втрачені стосунки» Гаррі з батьком, адже принц Чарльз зустрічався з Гаррі та Меган, коли вони були у Великій Британії під час Платинового ювілею королеви Єлизавети II у липні. Тоді ж він уперше побачився і зі своєю онукою Лілібет. Джерело також нагадав, що «Чарльз дав Гаррі та Меган мільйони, коли вони залишили Британію».

Принца Чарльза дуже засмутили слова невістки, і він замислився подати її до суду. Батько принца Гаррі уже почав консультуватися з юристами щодо того, як би грамотно подати до суду на Меган Маркл. Терпіння монарха урвалось, і тепер він збирається притягнути дружину сина до відповідальності.

Проти Маркла виступила і королівський експерт Анжеле Левін. Фахівець упевнена: колишня актриса налаштовує чоловіка проти близьких і всіляко перешкоджає контакту з ними.

«Що задумала ця жінка? Яка її мотивація для того, щоб постійно привертати до себе увагу, одночасно штовхаючи ту саму організацію, яка була задовго до неї і існуватиме після неї. Я не розумію. І це відбувається не лише у Великій Британії – це відбувається по всьому світу, люди бачать її наскрізь. Я думаю, що її мета – позбутися британської королівської родини. Гаррі став скривдженим та агресивним, а Маркл навчила його ненавидіти свою сім'ю. Він дуже добре ладив із принцом Чарльзом, у них були свої проблеми і раніше, і пізніше. Вони були дуже сумісні. І вона просто знищила його. І я думаю, що він зараз у жахливо-жахливій ситуації», – поділилася думкою Левін.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: