Дощ із хробаків – до кінця світу? У соцмережах обговорюють загадкове відео з Китаю

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Деякі коментатори вирішили, що дощ із хробаків – це страшний знак

У соцмережах поширилося відео з Пекіна з «дощем із черв'яків», і тепер інтернет-користувачі гадають, що стоїть за цим дивним явищем.

У вірусному ролику знято дорогу з припаркованими машинами: видно, що нещодавно пройшов дощ, а автомобілі вкриті якимись істотами, схожими на хробаків чи слимаків. Влада Пекіна тим часом порадила місцевим жителям брати з собою парасольки, передає Greek Reporter.

У соцмережах гадають, чому в Китаї з неба падають хробаки. Дехто припустив, що на машинах лежать не хробаки, а частини рослин (наприклад, тополині сережки), інші вирішили, що ролики створюють якісь жартівники. Деякі коментатори вирішили, що дощ із хробаків – це страшний знак. «Наближається кінець світу», – прокоментував відео один із користувачів Twitter.

Науковий журнал Mother Nature Network повідомив, що черв'яків могло принести торнадо, або вони з'явилися після того, як розтанув сніг. Крім того, науці давно відомий «дощ із тварин» – рідкісне метеорологічне явище, яке відзначають час від часу у багатьох країнах. Найчастіше це дощ із риб або жаб, але бувають і випадки дощу з птахів. Це відбувається через занадто сильний дощ, після штормів або смерчів, а також внаслідок обмороження птахів на великій висоті.

Читайте також: Шерон Стоун у день народження насмішила шанувальників «ботоксними» губами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: