Дорофєєва зізналася, чому закрутила роман з другом свого чоловіка

Дантес та Дорофєєва
фото з відкритих джерел

Співачка зізналася, що розлучення давалося їй нелегко

Співачка Надя Дорофєєва в інтерв'ю ЖВЛ уперше розповіла, чому закрутила роман з другом свого чоловіка –  співака Володимира Дантеса. «Ми закохалися. Усе дуже просто – ми закохалися», – сказала співачка.

За словами артистки, вони з ресторатором Михайло Кацуріним публічно зізналися, що зустрічаються лише тому, що їх почали помічати разом. Дорофєєва не зізналася, почався їхній роман до розлучення з чоловіком чи після, але докладно розповіла про розлучення з Дантесом: «Воно було дуже складним. Дуже... Ми спілкувалися з Вовою про це, мені здається, півроку. Тому що ми поважаємо одне одного та любимо. Ми просто розуміли, що ми друзі. Ось ми так довго це розуміли і все одно хотіли спробувати ще. І ось це найгірше, коли тобі так комфортно з людиною. Нам дуже добре жилося разом, але воно вже не працює як жінка та чоловік».

За півтора місяці до остаточного прийняття рішення про розрив артисти разом відпочивало в Мексиці і публікувало багато знімків, на яких виглядали щасливими. «У цю поїздку ми їхали і знали, що ми нібито даємо останній шанс. Це був супер відпочинок, я в захваті від нього залишилася, але ми вже відпочивали більше, як друзі», –  додає Дорофєєва.

Тим часом, екс-дружина Кацуріна Даша на днях на своїй сторінці в соцмережі відверто розповіла, як непросто пережила розлучення з чоловіком, а також зізналася, що зустрічається з Дантесом – колишнім Дорофєєвої.  

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: