Сумська розповіла, як без світла готує млинці та супи на газовому балоні

Сумська: Нас голими руками не візьмеш, навіть без електроенергії
фото з відкритих джерел

Акторка радить брати приклад з українців, які варять борщ на свічках у духовці

Народна артистка України Ольга Сумська в коментарі сайту TCН.ua розповіла, чим займається, коли в її будинку вимикають світло.

«У нас є такий газовий балончик. Чоловік їх придбав ще давненько, і вони зараз знадобилися. Якщо треба щось приготувати терміново, то ми готуємо щось швидке. Звісно, борщ можна теж зварити. Он у нас є героїчні українці, які варять борщ на свічках у духовці – це просто супер, так що беремо з них приклад. Я і млинці зробила на газовому балончику і супчик з фрикадельками»,  – поділилася Ольга.

Акторка розповіла, що займається також хатніми справами – прибирає у квартирі та навіть висаджує квіти. Окрім того, в акторки з'явилося більше вільного часу, аби зайнятися доглядом за собою.

«Квіти висаджую: те що, у мене ще залишилося. Мені хочеться, щоб навіть взимку квітнули квіти. Є багато справ. Єдине, що світло…важкувато. Але звільнився час для догляду за собою. Так що ми українки завжди знаходимо для себе корисні якісь справи і по господарству, і щодо краси», – каже Сумська.

«Нас голими руками не візьмеш, навіть без електроенергії. Хоча саме без електроенергії, тут уже можна, як то кажуть, поцілувати коханого, – додала артистка.

Сумська також зазначила, що навіть без електроенергії продовжує працювати. «Театральні актори працюють навіть при свічках», – каже Ольга.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: